افرادی که قصد اقامت در ترکیه را دارند می توانند از طریق اقامت توریستی ترکیه اقدام نمایند در واقع اقامت توریستی یکی از راههای اقامت در ترکیه می باشد .

اقامت توریستی ۹۰ روزه بدون داشتن ویزا
این نوع اقامت دارای مدت ۹۰ روزه یعنی ۳ ماه می باشد ; برای گرفتن این نوع اقامت نیازی به اخذ ویزا نمی باشد ( البته برای هموطنان ایرانی) و افراد متقاضی اقامت ترکیه می توانند در کشور ترکیه به مدت ۳ ماه در سال بدون نیاز به داشتن ویزا یا اجازه اقامت بدون مواجهه با هیچ مشکلی ساکن شوند. البته باید توجه داشت با این نوع ویزا اجازه هیچ نوع کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در ترکیه وجود ندارد.

اقامت توریستی یکسال

در یافت اقامت توریستی ترکیه راحتترین نوع اقامت و کم هزینه ترین نوع اقامت در ترکیه محسوب می شود ; این نوع اقامت به علت ارز آوری در کشور ترکیه سختگیرانه نخواهد بود و از اواسط سال ۲۰۱۸ قانون اقامت توریستی ترکیه را راحت تر از قبل تصویب کردند ; به طوریکه در این اقامت با اجاره ملک میتوانید اقامت ۱ ساله یا ۲ ساله دریافت کنید.

مدارک لازم جهت اقامت توریستی ترکیه

  • قرارداد اجاره خانه به مدت حداقل ۸ ماه به نام شخصی که قصد اخذ اقامت دارد ۳ نفر با یک قرارداد امکان اخذ اقامت دارندو یا دریافت برگه از هتل که به همین مدت زمانی اشاره کند (این ادرس توسط اداره امنیت چک میشود)
  • بیمه سلامتی یکساله
  • درخواست راندوو ( وقت مراجعه جهت تحویل مدارک به اداره کوچ )
  • تایید اجاره نامه توسط دفترخانه ( نوتر )
  • پاسپورت و کپی پاسپورت
  • عکس ۴ قطعه مخصوص کارت اقامت
  • دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی (vargı numurası)
  • فیش واریز اداره مهاجرت

چگونه این اقامت توریستی را دریافت کنیم ؟

در اجرای این مراحل حتما باید دقت های لازم را انجام دهید ; شاید یک اشتباه کوچک باعث عدم پذیرش اقامت شما شده و هزینه های سنگینی برای شما در پی خواهد داشت ; توصیه میشود در این خصوص حد اقل برای بار اول از یک وکیل یا مشاور مطلع دراین خصوص کمک بگیرید .


کارشناسان آماده ارائه مشاوره به شما هستند. درصورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

فرم دریافت مشاوره رایگان
عضویت در کانال تلگرام
عضویت در اینستاگرام